Cum iti mentii zambetul frumos si sanatos?

albirea dintilor
Este albirea dintilor potrivita pentru tine sau nu?
February 5, 2018
Show all

Cum iti mentii zambetul frumos si sanatos?

zambet frumos si sanatos

Cum iti mentii zambetul frumos si sanatos?

Zambetul sanatos este una dintre cele mai importante trasaturi ale unei persoane, acesta reprezentand ingredientul de baza al unei prime impresii pozitive. Echipa noastra de stomatologi profesionisti sustin ideea preventiei cand vine vorba de sanatatea dentara. In acest sens, iti prezentam in acest artcol 5 metode eficiente pe care le poti sa le introduci in rutina zilnica pentru evitarea cariilor si a altor probleme dentare.

1.CONTROLUL STOMATOLOGIC:

Cabinetul privat Cristina Terhes este dotat cu aparatura moderana de ultima generatie precum si cu personal specializat pentru remedierea oricaror probleme aparute la nivelul dintilor . O mare parte din populatie alege sa consulte un medic stomatolog doar in momentul in care se confrunta cu disconforturi.Insa se recomanda ca la fiecare 6 luni sa fie efectuat un control stomatologic de rutina prin intermediul caruia se pot detecta potentialele probleme cat si procesul de igenizare care poate fi efectuat la un nivel profesionist.

2.IGIENA CORECTA

Din moment ce ti-ai facut timp sa citesti acest articol se prespune deja ca acorzi atentie speciala igienei dentare efectuate la un nivel ridicat si eficient. Un nivel ridicat de atentie acordat igienei dentare se refera de fapt la periajul dentar care se recomandat de 2 ori pe zi. Fiecare zona detara se periaza prin miscari dinspre gingie inspre dinte de cate 10-15 ori.

3.ATA DENTARA

Multi oameni subestimeaza utilizarea atei dentare. Insa, utilizarea zilnica a acesteia are rolul de a completa procesul de igenizare a danturii scopul acestia fiind acela de a indeparta atat posibile resturi alimentare ( din locurile greu accesibile) cat si contribuind la indepartarea placii bacteriene.

4.ALIMENTATIA ADECVATA

Bineinteles ca pe langa toti pasii enumerati mai sus este important sa acordam atentie si alimentatiei.Asadar, o alimentatie sanatoasa, saraca in acizi si zaharuri are posibilitatea de a scadea rata de aparitie a problemelor dentare. Se recomanda consumul scazut dau moderat de bauturi acide si colorante.

5.OBICEIURI NESANATOASE

Prin obiceiuri nesanatoase ne referim in special la fumat deoarece acesta functioneaza ca un declansator in aparitia cariilor si a altor neplaceri dentare. Astfel, recomandam renuntarea la fumat sau cel putin la rarirea ratei de tigari pe zi.

Programeaza-ti o consultatie stomatologica pentru a acumula mai multe informatii despre igiena dentara!

Programari Online