Servicii

Implantologie si protetica dentara

Dintii lipsa pot afecta modul in care o persoana mananca, vorbeste sau arata.

In acelasi timp pot compromite sanatatea generala a cavitatii bucale a unei persoane, determinand o suprasolicitare crescuta a dintilor vecini, permitand structurii osoase de sustinere sa se deterioreze. In plus, multi oameni considera ca, puntile si coroanele traditionale sunt nu numai incomode si limitative, dar nici nu furnizeaza functionalitatea permanenta pe care o asteapta ei de la un dinte inlocuitor.

Implanturile dentare pot fi cea mai buna solutie pentru lipsa dintilor. Inlocuirea dintilor pierduti sau cu distructii masive cu coroane integral ceramince, coroane de zirconiu, proteze dentare, fatete dentare si restul tipurilor de lucrari protetice.

Endodontie

Endodonția se ocupă cu tratamentul afecțiunilor din interiorul dintelui, mai exact cu afecțiunile pulpei.

Endodonția este specialitatea medicinii dentare care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul patologiei pulpare.

Progresul tehnologic din ultimii ani ne permite azi să salvăm dinți care pana nu de mult erau pierduti sau sortiți extracției.

Medicul endodont va analiza cu mare grijă dintele dumneavoastră și vă va putea preciza mai multe despre prognosticul acestuia după realizarea primei consultații. Tratamentul endodontic poate fi realizat într-una sau mai multe ședințe de tratament.


Profilaxie

Profilaxia dentara este cea mai simpla si ieftina metoda de tratament.

Profilaxia dentara reprezinta preventia afectiunilor gingivale, dentare si parodontale care ar putea costitui un risc pentru sanatatea intregului organism. Ea se realizeaza prin igienizarea dentara profesionala (detartrajul dintilor). Indepartarea tartrului se realizeaza prin detartraj cu ultrasunete, airflow si periaj.

Igienizarea este cel mai frecvent recomandata o data la sase luni, dar depinde de caz (afectiuni dentare, fumatori, pacienti cu parodontoza, gravide sau inaintea oricarui tratament dentar)

Odontologie: Restaurarea cariilor cu obturatii (plombe) invizibile

Odontologia este o ramură a anatomiei, care se ocupă cu studiul dinților, al bolilor dinților și ale țesuturilor învecinate, care implică studiul, diagnosticul, prevenția și tratamentul bolilor cavității bucale.

Restaurarea lezinilor carioase cu obturatii (plombe) din rasini compozite sau ceramica prin care se reface integritatea dintilor la starea lor naturala.

Această terapie de restaurare dentară este o latură a proteticii, care restabilește integritatea dinților naturali.
Restaurările protetice pot fi directe, prin obturații, sau indirecte, atât unidentare cât și pluridentare, prin incrustații, coroane sau punți.
Specialistul în odontologie, care practică odontologia, se numește odontolog, iar în limbajul informal, dentist.

Parodontologie

Parodontoza este o afecțiune cronică de tip inflamator provocată de flora microbiană de la nivelul gurii, manifestându-se prin îmbolnăvirea aparatului de susţinere a dintelui.

Bolile parodontale (parodontoza) sunt afectiuni ale gingiei, osului si ligamentelor ce sustin dintele in alveola. Aceste afectiuni netratate pot duce la pierderea dintilor. In tratament, evaluarea initiala are o importanta cruciala in alegerea modului de combatere.

Tratamentul se realizeaza prin inlaturarea factorilor ce determina aparitia parodontozei.

Estetica si cosmetica dentara

Cosmetica dentara si albirea dintilor este vitala pentru un zambet perfect.

Petele mici sau mari apar in timp si pot afecta in mod direct apartia cariilor si confortul psihic legat de zmabetul larg. Poti avea acces la cele mai noi tehnici de tratare a smaltului si inlaturarea petelor folosind cele mai noi produse si testate de clinicile acreditate.

Toate vedetele cu un zambet perfect folosesc astfel de tramente si sunt cei mai fideli pacienti ai cosmeticii dentare.

Programari Online