Despre clinica

Imi descopar pacientii

Cu fiecare dintre pacientii mei stabilesc o comunicare adecvata si deschisa iar impreuna alegem metoda de tratament cea mai potrivita.

cropped-14599855_1496446357035885_368899872_o

Folosesc cele mai noi tehnici si produse de inalta calitate, garantez clientilor satisfactia de a primii un tratament profesionist indreptat spre nevoile si dorintele lor.
Folosesc cele mai bune laboratoare de tehnica dentara, si lucram cu tehnicieni de top pentru a-ti oferi zambetul perfect si dantura dorita.
Te astept la un detartraj profesionist unde ai Garantia Medicului Profesionist care se ocupa de tine.

Medicină dentara evoluează în fiecare zi și le promit pacienților intervenții fără durere.

Reabilitarea danturii este posibila in acest moment prin mai multe forme in functie de tratamentele sau interventiile necesare.
Poti veni la un Consul Gratuit sa discuti cu mine, medic dentist specialist in Timisoara cu o experinta de peste 10 ani.
Iti poti face o programare la unul din Cabinetele stomatologice din Timsioara sau Parta.

domeniul dentar
serviciile dentare

Poti apela cu încredere la serviciile de medicina dentară, implante dentare, plombe invizibile, scoaterea nervului, tratament parodontoza, aparate dentare, albire, detartraje, estetica dentară in Timisoara la cabinetul Dr. Cristina Terhes, medic dentist cu experiența de peste 11 ani.

Implantologie

Tehnologia de ultima generatie si pregatirea continua a medicilor dentisti, ne permite sa oferim servicii de inalta calitate in cabinetele proprii din Timisoara, apreciate in toata Europa de specialistii in domeniu.


Sanatate, Confort, Estetica dentara.

Acum este mai usor sa ne contactezi si sa-ti faci o programare la cabinetul specializat in stomatologie din Timisoara si poti cere sfatul intr-o consultatie gratuita.